Op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus vindt op het strand van de Zoetermeerse Plas de derde editie van Live at the Lake plaats met een dijk van een line-up met grote namen.
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus vindt op het strand van de Zoetermeerse Plas de derde editie van Live at the Lake plaats met een dijk van een line-up met grote namen.

Live at the Lake Strandfestival zet Zoetermeer regionaal op de kaart

Actueel 1.763 keer gelezen

Zoetermeer - Strand, water, lekkere muziek en een heerlijke ambiance. Ibiza, de Caraïben? Nee hoor gewoon in Zoetermeer. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus vindt op het strand van de Zoetermeerse Plas de derde editie van Live at the Lake plaats met een dijk van een line-up met grote namen zoals Son Mieux, Emma Heesters, The Dirty Daddies, Bizzey, The Clarks, Waylon, Housequake, Joël Borelli en De Zingende DJ.

Jeffrey de Bake, eventmanager van Timeless Events en zijn collega’s zijn momenteel bezig om de laatste spreekwoordelijke puntjes op de I te zetten. “Er komt heel wat bij kijken om zo’n evenement neer te zetten”, vertelt hij enthousiast. “Maar we willen onze bezoekers dan ook weer een fantastisch festivalweekend bieden. ”Op een unieke locatie waarbij we midden in de natuur over een uitgebreid stuk strand en een prachtig bos beschikken, hebben wij 5 verschillende area’s gecreëerd met voor ieder wat wils. Deze ingrediënten zijn een groot succes volgens De Bake”. “We krijgen regelmatig terug van onze bezoekers dat het een bijna on-Zoetermeers festival is”, legt hij uit. “Een uniek evenement op een unieke locatie. Echt iets dat veel mensen erg aanspreekt en inmiddels een jaarlijkse traditie begint te worden. Het strand is groot genoeg, dus we kunnen nog volop uitbreiden.”

Lees verder onder foto >

Er zijn niet alleen optredens op het grote podium, ook op de rest van het festivalterrein is er van alles te beleven. Zo is er een apart eiland met mega silent disco en er is een gezellige apres-ski Flügel-schirmbar. “De bar zat vorig jaar ramvol, dus we hebben nu een schirmbar die twee keer zo groot is.” Ook aan de inwendige mens is gedacht. “We hebben een uitgebreid foodcourt met een heel divers aanbod van verschillende, grotendeels lokale horecagelegenheden. Kortom; lekker eten en drinken voor iedereen. ”Tijdens het eten kan je genieten van heerlijke beats van de lokale helden Anthony King, Posh-E en Miss Deedy. Naarmate de dag overgaat in de avond mondt deze plek uit in een openlucht disco waar lekker gedanst wordt en het écht los gaat. Voor wie even lekker wil relaxen en chillen is er een speciale loungezone ingericht met heerlijke zitplekken en uitzicht op de mainstage.

Wie super-de-luxe wil genieten en lekker in de watten gelegd wil worden kan gebruik maken van het speciale VIP-arrangement met veel extra voordelen. Zo kun je gebruik maken van de aparte VIP-entree, heb je toegang tot de exclusieve VIP-area met perfect uitzicht op het podium vanaf het VIP-terras. Verder kun je gebruik maken van de VIP-parking, lockers, onbeperkt bier, wijn, fris en mixdrankjes, is er 50% zitcapaciteit aanwezig, hostess begeleiding en speciale VIP sanitaire voorzieningen. Als kers op de taart zal een lokale horecapartij de food catering verzorgen. Heerlijke specialiteiten van het huis zullen de gehele avond worden geserveerd.

Lees verder onder foto >

Met zo’n aanbod en line-up gaat de kaartverkoop hard. Wil jij nog profiteren van een mooie korting, zorg dan nu dat je jouw ticket nog bestelt voor slechts 34,95. De earlybird ticketfase is voor 90% verkocht en hierna start de reguliere ticketfase á 44,95. “We merken dat het festival erg leeft in Zoetermeer en omgeving”, licht De Bake toe. “Er worden geen evenementen van dit kaliber in georganiseerd in Zoetermeer en de locatie is uniek”. Kijk op www.liveatthelakefestival.nl voor tickets en meer informatie. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, maar het publiek wordt geadviseerd op zoveel mogelijk op de fiets te komen. Minimale leeftijd 16 jaar. Wil je als bedrijf deelnemen of een bijdrage leveren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via de site.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

The Five Guitars.
Jubileumtournee van The Five Great Guitars komt ook naar Zoetermeer 26 apr, 10:35
Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50